Vibratorul este prietenul cel mai fidel al femeilor si aliatul cel mai onest al barbatilor. Povestea vibratorului incepe mai devreme decat s-ar putea crede si a avut o motivatie cat se poate de serioasa. In  1896, medicul George Taylor, a inventat o masinarie imensa numita “masina de masaj cu aburi”, menita sa trateze isteria la femei. Scopul era exclusiv terapeutic, deoarece in acele vremuri sexualitatea femeii nu era acceptata. In 1882 apare pentru prima data vibratorul electromecanic. Insa impunerea vibratorului, in acceptiunea de astazi, a avut loc in 1920, dupa care a intrat intr-un con de umbra pana la revolutia sexuala din anii 60.
Sex shop-ul Besterotic va ofera o gama variata din cele mai utilizate si mai performante  tipuri de vibratoare. Statisticile arata ca peste 30 % din femeile singure  si peste 60 % din femeile angajate intr-o relatie de cuplu, folosesc vibratorul.
Vibratoarele sunt de mai multe tipuri, de aceea alegerea vibratorului potrivit poate fi mai dificila decat ar parea.  Indiferent de tipul de vibrator, trebuie stiut ca pentru a-i prelungi durata de viata, este bine sa fie tinut intr-un loc curat, ferit de umezeala si lumina naturala directa. Dupa fiecare folosire, este necesara igienizarea cu un produs special de curatat antiseptice, antifungice, antibacteriene. De asemenea, este indicata scoaterea bateriilor in perioadele in care vibratorul nu este folosit.

Sex shop-ul Besterotic va ofera informatii despre fiecare clasa de vibratoare si despre ce trebuie sa se stie la alegerea unui vibrator.

Vibratoarele se pot imparti in mai multe clase: vibratoare clasice, vibratoare cu stimulare clitoridiana (rabbit vibrators), vibratoare  anale.
Vibratoarele clasice sunt vibratoarele care imita cel mai mult forma si textura penisului. De cele mai multe ori au culoarea naturala a pielii, dar pot fi si divers colorate, au dimensiuni variate si sunt realizate din materiale diferite (jelly, nature skin, realistic,PVC).
Vibratoarele cu stimulare clitoridiana (rabbit vibrators) sunt poate cele mai spectaculoase vibratoare, datorita complexitatii senzatiilor pe care le ofera. Cunoscuta moderatoare Oprah numea vibratoarele cu stimulare clitoridiana Rolls Royce-ul vibratoarelor, ceea ce spune totul despre minunatele jucarii. Designul lor este complex, pulseaza, maseaza si vibreaza cu viteze diferite, sunt multifunctionale si de aceea folosirea lor garanteaza placeri nebanuite.
Vibratorul cu stimulare clitoridiana a fost inventat in Japonia acum 25 de ani. Pentru ca in Japonia sexul era un subiect tabu, inventatorul s-a gandit la forme de animale (iepure, delfin, fluture etc.) care sa ascunda adevarata functionalitate, adica masturbarea. Femeile au gasit ca aceste vibratoare sunt dragute, haioase si mai ales..foarte utile!
Vibratorul cu stimulare clitoridiana are un stimulator clitoridian, de obicei in forma de animal, care stimuleaza clitorisul datorita vibratiilor. Acest stimulator este atasat de un dildo pentru penetrare vaginala, care in functie de forma sa poate stimula si punctul G. Acest dildo are in interiorul lui perle” care sunt actionate de un motor si se pot roti, masand delicat interiorul vaginului. Per anasambu acest tip de vibrator, are miscari de rotatie combinate cu vibratii ce pot fi reglate din programe din cele mai diverse.
Popularitatea vibratoarelor cu stimulare clitordiana se datoreaza, in consecinta diversitatii lor, multiplelor functii si dublei stimulari. Majoritatea femeilor nu ajung la orgasm doar prin penetrare vaginala, fiind necesara si stimularea clitoridiana. De aceea, un vibrator cu stimulare clitoridiana ajuta  la o viata sexuala satisfacatoare si obtinerea unui orgasm intens si complet.
Vibratoarele pentru sex anal sunt special concepute pentru sexul anal.Vibratoarele anale au dimensiuni si forme diferite, in general sunt mai subtiri si sunt realizate din materiale variate(jelly, nature skin, metal, realistic, PVC). Femeile le folosesc pentru ca senzatiile obtinute in urma sexului anal sunt diferite si intense fata de sexul vaginal, iar barbatii le folosesc pentru stimularea prostatei.