Stimulentele sexuale sunt suplimente alimentare ce imbunatatesc activitatea sexuala. Exista mai multe tipuri de produse care intra in aceasta clasa: afrodisiace, stimulente pentru femei, produse impotriva ejacularii rapide, stimulente pentru erectie si marire a penisului, parfumuri cu feromoni, plasturi. Sex shop-ul Besterotic va ofera cele mai cautate si folosite stimulente sexuale.
Stimulentele sexuale se gasesc sub forme diferite de prezentare: creme, solutii, pilule, spray-uri pentru a veni in intampinara nevoilor utilizatorilor. In functie de modul de prezentare, efectul este rapid (in cazul spray-urilor, cremelor, solutiilor de uz extern) sau cu eliberare controlata (pilule, solutii buvabile, plasturi).
Afrodisiacele, impropriu numite astfel, sunt produse ce contin agenti activi cu rol afrodisiac, adica de stimulare a dorintelor sexuale.

Numele de afrodisiac vine de la numele grecesc al Zeitei Frumusetii Aphrodite si este atribuit unui numar mare de agenti, de cele mai multe ori de origine naturala (vegetala si animala) care au efect de dezinhibare si exacerbare a dorintelor sexuale. Istoria afrodisiacelor se confunda cu cea a omenirii, deoarece dovezi ale folosirii substanelor afrodisiace exista din cele mai vechi timpuri.
Dintre afrodisiacele vegetale cele mai folosite si cunoscute, sunt arborele de cafea, damiana,  Goto Kola,  Muira Puama, Yohimbe, Guarana, Maca, Jojoba.
Dintre afrodisiacele animale mai cunoscute sunt: extract de corn de rinocer,extract de testiculele de taur si tigru, cantarida, ouale de broasca testoasa.  Afrodisiacele sunt produse destinate atat barbatilor ca si femeilor.
Stimulentele pentru femei sunt produse destinate imbunatatirii activitatii sexuale a femeii. Cremele au rol de imbunatarire a circulatiei in zona genitala datorita efectului vasodilatator, ceea ce are ca efect cresterea  excitabilitatii clitoridiene si vaginale. 
Produsele impotriva ejacularii rapide actioneaza prin scaderea pragului de excitabilitate la nivelul glandului, si se comercializeaza sub forma de solutie, crema sau spray.
Stimulentele pentru erectie si marirea penisului sunt produse care au ca efect principal imbunatatirea vascularizatiei peniene.