Lenjeria intima reprezinta o componenta importanta a vestimentatiei feminine. De fapt eleganta incepe cu lenjeria intima. Dincolo de aspectul ei functional, lenjeria intima sexy are un rol deosebit in viata sexuala, deoarece reprezinta stimulul cu cel mai rapid raspuns sexual. Lenjeria intima a devenit sursa de inspiratie si pentru vestimentatia de zi, multe piese specifice acestei zone, migrand cu indrazneala in zona pret-a-porte-ului.
Sex shop-ul Besterotic va ofera cele mai cautate piese de lenjerie intima sexy si va ofera informatii utile despre cum sa alegeti lenjeria intima perfecta.
Lenjeria intima sexy este subimpartita in mai multe categorii: bikini, sutiene, seturi, baby doll, catsuit, ciorapi, kimono, costume, tematice, lenjerie BDSM, corsete.
 Bikinii sexy sunt de obicei variante indraznete, care prezinta diverse decupaje, accesorii pentru stimulare (lanturi, margele) in zona intima.
Sutienele sexy trec de rolul lor functional si sunt create cu scopul de a pune in evidenta erotismul sanilor. Variantele cele mai indraznete prezinta decupaje in jurul sfarcurilor.
Seturile sexy contin de obicei doua piese (sutien si bikin) ce au design-uri special concepute pentru a permite accesul usor la zonele intime.
Baby doll-ul este o vestimentatie de noapte cu o croiala specifica: lasa bratele dezgolite, este foarte scurt acoperind doar jumatatea soldului, talia este inaltata pana sub sani, zona bustului este realizata din materiale foarte fine (dantela). Istoria baby doll-ului incepe in 1956 datorita filmului “Baby Doll” care marcheaza inceputul popularitatii acestei tinute in vestimentatia adultilor. Ca stil este inspirat din rochitele fetitelor, ceea ce face ca baby doll-ul sa fie o combinatie de inocenta si erotism. Baby doll-ul a patruns si in vestimentatia de zi, rochiile sau bluzele in acest stil avantajand orice silueta.
Catsuit-ul este o piesa vestimentara dintr-o singura bucata,  mulata perfect pe corp. Acest tip de vestimentatie este utilizat de catre sportivi, in film (personajul Catwoman a facut celebru acest costum), moda. Ca piesa de lenjerie sexy, catsuit-ul prezinta anumite caracteristici: este realizat din materiale fine, transparente, are decupaje in zonele intime.
Kimono-ul este derivat din costumul traditional japonez si reprezinta un halat care se poarta peste lenjeria intima.
Costumele tematice sunt folosite deoarece cele mai multe fantezii sexuale includ personaje ca: menajera, doctorita, politista, dansatoare, diavolita etc.
Lenjeria BDSM este adaptata stilului, fiind realizata din materialele specifice, piele naturala si ecologica, latex, PVC.
Corsetul este piesa de rezistenta a lenjeriei intime. Corsetul este realizat dintr-o gama mare de materiale: dantela, catifea, piele etc.