Un dildo este o jucarie erotica ce seamana cu un penis. Unele dildo-uri sunt aproape identice ca forma cu penisul real, dar multe din ele au design-uri care nu au nimic in comun cu realitatea. Sex shop-ul Besterotic va ofera o gama variata din cele mai utilizate dildo-uri. Dildo-urile pot fi de dimensiuni diferite, de forme si culori variate, materiale din cele mai diverse (metal, ceramica, acryl, jelly,  nature skin,  cyber skin,  realistic,  PVC), foarte mici si subtiri pana la incredibil de mari si groase.
Istoria dildo-ului incepe in preistorie de cand dateaza obiecte din piatra in forma de falus. Cultul falusului este intalnit si la egipteni, unde femeile care nu reuseau sa aiba copii, se masturbau de falusul zeului Phallus pentru a putea fi fertile. In Grecia antica femeile se masturbau cu  asa numitele “olisbos”, obiecte in forma de falus, realizate din lemn sau piatra, ce erau unse cu ulei de masline pentru o alunecare usoara. Termenul dildo, asa cum este folosit astazi apare prima data in Renastere si este un derivat din “olisbos”.
In alegerea unui dildo se porneste de la ce ne dorim de fapt. Unele persoane doresc ceva moale si delicat, de genul jelly dildo. Altii isi doresc un dildo natural ca forma si textura (nature skin). Exista persoane care isi doresc un dildo incredibil de mare. Inainte de achizitionarea unui dildo, este util sa se incerce experimentarea cu legume (banana, morcov, castravete) pentru a stabili ce dimensiuni se potrivesc cel mai bine. Sex shop-ul Besterotic va ofera informatii despre cele mai folosite tipuri de dildo.
Dildo realistic, este un tip de dildo care este realizat dupa forma naturala a penisului. Aceste tipuri de dildo au testicule si vene proeminente si sunt realizate de cele mai multe ori dupa penisurile vedetelor de filme porno. Dimensiunile, culorile si materialele sunt extrem de variate.
Dildo pentru stimularea punctului G are o forma care urmeaza unghiul anatomic al vaginului femeii si permite stimularea punctului G. Punctul G este stimulat de presiuni relativ puternice si rapide, de aceea dildo-urile pentru stimularea punctului G sunt realizate din materiale mai tari (PVC, acryl, ceramica).
Dildo pentru stimularea anala au de obicei forme fusiforme, sau cu diametre variabile, dar pot fi si asemanatoare penisurilor reale. De obicei sunt mai subtiri decat restul jucariilor erotice.
Dildo duble sunt de mai multe tipuri, pot fi folosite fie pentru penetrare dubla, anala si vaginala, fie pot fi folosite de doua persoane in acelasi timp. Aceste tipuri de dildo-uri au  aspect curbat (pentru penetrarea dubla), cu capat dublu (capetele pot fi identice sau nu) si sunt foarte flexibile, dar ferme in acelasi timp.