BDSM este prescurtarea unor termeni: bondage and discipline, dominance and submission (constrangere/disciplina, dominare/supunere) si reprezinta o gama larga de activitati si forme de relatii interpersonale. Influenta BDSM nu se rezuma doar la practici sexuale, ea reflectandu-se de multe ori si in societate in domenii ca moda, muzica, arta in general. De cele mai multe ori practicile sexuale ale comunitatii BDSM nu sunt agreate si acceptate de catre restul societetii. In viata sexuala a diferitelor cupluri exista momente cand partenerii simt nevoia experimentarii practicilor BDSM. Sex shop-ul Besterotic va ofera informatii utile despre accesoriile BDSM si modul lor de utilizare.
Accesoriile BDSM sunt extrem de variate, dar dintre cele mai folosite sunt: vestimentatia BDSM, sisteme de prindere (bondage), jucariile medicale, bice si ale obiecte de lovit.
Vestimentatia BDSM este specifica atat din punct de vedere al materialelor folosite cat si al cromaticii. Materialele predilecte din care sunt confectionate hainele sunt pielea naturala si ecologica, latexul, PVC iar cromatica este reprezentata de culorile negru, rosu, violet, argintiu. Accesorizarea este asigurata de piese metalice argintii (capse, inele, lanturi, tinte, verigi etc. ).
Sistemele de constrangere/prindere (bondage) se refera la orice tip de accesoriu care limiteaza libertatea de actiune si miscare a persoanei care le utilizeaza. Exista o gama variata de accesorii bondage: masti, cagule, catuse, harnasamente, hamuri etc. Materialele din care sunt  realizate aceste accesorii sunt pielea, naturala si ecologica, latex, PVC, materiale textile cu imprimeuri de inspiratie animala de multe ori.
Jucariile medicale BDSM sunt accesorii preluate din instrumentarul medical si constau in pense, ace, bisturie, speculum-uri, retractoare, forcepsuri, foarfece luneta, lupe,ciocane, seringi,dilatatoare etc.
Obiectele de lovit cele mai folosite sunt bicele, cravasele, curelele. Ca si in cazul vestimentatiei BDSM materialele folosite sunt predominant pielea si materialele metalice.

Va recomandam sa cititi si “Despre simbolul BDSM