Vreau sa va scriu despre povestea mea de viata si bineinteles sa ma sfatuiti ce sa fac. Imi cer scuze pentru greselile de exprimare sau gramaticale, daca vor fi..dar chiar in acest moment plang.
Am o relatie de la 16 ani cu un barbat insurat (il voi numi “V” in povestea mea). Intre noi este diferenta de 12 ani. La inceput a fost ceva nebunesc mai mult decat iubire. Eram intr-un grup de fete in care o relatie de genul asta era ceva cool. Nu mai zic ca-mi acoperea toate nevoile varstei respective. (din punct de vedere financiar). Relatia noastra a tinut multi ani (7 ani), am inceput sa tin enorm la el, chiar il iubesc. Astazi sunt la facultate in Bucuresti, el a ramas insurat dar imi asigura traiul de zi cu zi, chiar mai mult decat nivel mediu. Intre timp am intalnit un baiat de anii mei, coleg de facultate si din pacate am facut dragoste cu el de cateva ori, mai mult din curiozitate si din joaca. Am spus “din pacate” deoarece in aceasta perioada am ramas insarcinata si asta mi-a dat viata peste cap. Reactia domnului “V” m-a ravasit total, a fost incantat, chiar vrea sa ne casatorim, sa-si paraseasca nevasta si sa ne ofere noua, adica mie si copilului meu o familie. Nu i-am spus nimic de relatia mea cu colegul de facultate, si din pacate nu stiu al cui este acest copil, desi inclin sa cred ca e mai mult al colegului meu decat al domnului “V”. Nu voi recurge in viata mea la avort, nu sunt de acord, acest copil sigur il voi face. Nu stiu ce sa fac si nici incotro s-o iau, pur si simplu ma simt langa prapastie. N-am vorbit cu nimeni, nici n-am cu cine, mi-e teama de orice reactie din partea tuturor. Am gasit acest site si m-am gandit sa va scriu, poate cineva calculat imi va da un raspuns. Ce ma sfatuiti sa fac, sa-i spun domnului “V” intreaga poveste, mi-e teama ca ma va parasi si voi ramane pe drumuri, familia nu-mi poate plati facultatea si cazarea in Bucuresti; sa nu-i zic nimic, voi forma o familie pe o minciuna, isi va parasi familia de acum pentru mine si acest copil (care sper din toata inima ca se va dovedi ca e al lui, desi mi-e teama ca nu-i asa).

Va rog sa ma ajutati, orice sfat venit acum inseamna enorm pentru mine. (Mirela Aurora B. )

Ai o poveste pe care nu ai cui sa o dezvalui? esti singur si nu stii ce sa faci? vrei sfaturi de la oameni necunoscuti? acum ai posibilitatea sa fii ajutat. Te gandesti ca prin ceea ce treci tu acum, au trecut si altii si esti sigur ca te pot ajuta.

Trimite povestea ta pe adresa de mail “besterotic@yahoo.com” cu titlul “povestea mea” si noi o vom posta pe blog.

admin on February 1st, 2010 | File Under Mesaje de la cititori | 5 Comments -